[parallax id=”5199″][banner title=”Investeren in een betere samenleving”]

Een unieke mogelijkheid met een grote sociale impact
Een snel toepasbaar programma
Een flexibel budget
Ideaal voor ondernemingen, stichtingen en individuele donateurs[/banner][/parallax] [headline style=’3′]Jonge mensen helpen om nauwkeurig hun professionele toekomst te kiezen heeft een exponentieel positieve impact: elke professional die een beroep kan maken van zijn of haar talenten en passies haalt niet enkel voordeel uit zijn of haar eigen professioneel welbevinden; dit heeft ook een positieve impact op degenen rondom hen.[/headline] [headline style=’3′]De beurzen die u financiert, laten studenten uit de middelbare school toe om een beroep te doen op een internationaal erkende en unieke dienst van Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding. Die bestaat uit 6 individuele sessies van elk 90 minuten met één van onze adviseurs, tussendoor vervult de jongere enkele bijkomende opdrachten. Het proces laat hen toe om:

 • zichzelf goed te leren kennen
 • de realiteit van de studies en motivaties die bij hen passen te analyseren
 • hun zelfvertrouwen en motivatie te stimuleren
 • geïnformeerde beslissingen te maken
[/headline]

Voor meer details over het proces van Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding, klik hier.

[parallax id=”34″] [headline style=’2′]Een programma met een enorm “Rendement Voor De Samenleving”, ideaal voor:[/headline][features cat=’beurzen-voor-beroepsorientering’][/parallax] [headline style=’2′]De unieke voordelen van ons voorstel:[/headline] [headline style=’3′]

 • Toepasselijk voor een zeer divers publiek:u beslist het type of de types van begunstigde(n):
  • Kinderen van werknemers
  • Cliënten, die zich kunnen aanmelden volgens uw regels (competities, aanmelden via sociale netwerken, enz.)
  • Studenten van een nabijgelegen school
  • Het algemene publiek
 • Modulair: Gebaseerd op uw budget kan u beslissen over het aantal begunstigden.
 • Snelle uitvoering: Dankzij ons team, onze ervaring en onze middelen kunnen we het project starten zodra u een beslissing heeft genomen.
 • Verderzettting: Op basis van de resultaten van het programma kan u de ervaring het zelfde of het volgende jaar herhalen.
 • Positief, betrouwbaar, meetbaar, snelle en langdurige invloed: Na anderhalve maand van oriëntatie eindigt de jongere de fase van voorbereiding en besluitvorming met een concrete keuze, wat het zelfvertrouwen aanzienlijk verhoogt. Dit is noodzakelijk voor de uitvoering van hun professioneel actieplan. Via een evaluatie wordt alle informatie samengebracht in een rapport. Tijdens het eerste jaar kunnen we ook de uitvoering van het actieplan opvolgen. De jongere zal ook een methodiek voor besluitvorming aanleren, die hem helpt om betere beslissingen te maken in de toekomst.
 • Multiplicatie-effect: Elke goed georiënteerde persoon verhoogt zijn of haar professioneel en persoonlijk welbevinden. Als iemand zijn werk op een verantwoorde manier, efficiënt en passioneel doet, heeft dit een positieve invloed op de samenleving. Daarom is dit proces niet enkel voordelig voor het individu, maar heeft het ook een impact op anderen rondom hen.
 • Hoge Zichtbaarheid: In Europa zijn 73% van de werknemers niet tevreden met hun werk situatie. Het probleem van studiekeuze is een thema dat vaak behandeld wordt door de pers in België, waar 61% van de studenten in hun eerste jaar aan de universiteit niet slagen (cijfers van de federatie Wallonië-Brussel).
 • Trends  Metro  VivaCité  RTBF  Classic21  Femmes d'Aujourd'hui +

[/headline] [headline style=’3′]Praktische details:[/headline] [headline style=’3′]Doelgroep: schoolgaande studenten vanaf 15 jaar[/headline] [headline style=’3′]Talen: Engels, Nederlands, Frans, Spaans[/headline] [headline style=’3′]Locatie: België[/headline] [headline style=’3′]Aantal deelnemers: afhankelijk van het budget dat u wilt spenderen aan de missie, met een minimum van 10 deelnemers.[/headline] [headline style=’3′]Taken: De taak van de partijen is om overeen te komen op over de verspreiding en de selectie van de kandidaten voor de beurs.[/headline] [headline style=’3′]Kostprijs per deelnemer: € 1,080+btw.[/headline]

[line style=’solid’ height=’4′ color=’#8fc2ea’ top=’30’ bottom=’30’] [headline style=’2′]Bent u geïnteresseerd om te investeren in een betere samenleving?[/headline] [headline style=’4′]We staan u graag te woord via het nummer 02/808.72.71 of stuur ons uw aanvraag via het onderstaande formulier:[contact_form][/headline]

Workshop OrientaEuro
[content id=2125]