[parallax id=”101″]  

[headline style=’3′] [/headline] [headline style=’3′] Een stap-voor-stapgids om de Loopbaancheques voor uw Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding bij OrientaEuro te bestellen: [/headline]

STAP 1
U dient zicht te registreren op de website van de VDAB: https://www.vdab.be/mijnloopbaan
Klik op “Registeer je nu”.

image001

U komt nu op het registratieformulier.
Vul alle gevraagde gegevens in. De velden met een * zijn verplicht.

BELANGRIJK: Het Rijksregisternummer is uw Belgische identificatienummer. Als u woonachtig bent in België, hebt u een Rijksregisternummer, ook al bent u er zelf niet van op de hoogte. Klik NIET op “Ik heb geen Rijksregisternummer” want hierdoor zal u geen loopbaancheque kunnen bestellen. Als u uw Rijksregisternummer niet kent, klik dan hier voor verdere informatie.

image002

U zal ook de vraag zien of u zich wilt registreren als werkzoekende bij de VDAB.
Selecteer echter de volgende optie:
Nee, ik wil mij enkel registreren voor Mijn loopbaan om opleidings- of loopbaancheques te bestellen te solliciteren naar jobs zonder de hulp van VDAB

Klik op “volgende”.

image004

Nadien zal u naar informatie worden gevraagd m.b.t. uw opleiding en talenkennis, gevolgd door een privacyclausule die u dient te controleren en op “Bevestig” te klikken vooraleer uw dossier wordt aangemaakt.

(1.1) Selecteer uw studieniveau en het jaar waarin u uw diploma behaalde.
Klik op “volgende”

image005

(1.2) Selecteer uw talenkennis

image007

(1.3) U dient het onderstaande privacybeleid goed te keuren en te bevestigen:
Klik op “Bevestig”.

image008

(1.4) Uw registratie bij de VDAB is klaar.

Klik op “Ga naar de startpagina van Mijn loopbaan”.

image009

STAP 2

Klik op “Bestel loopbaancheques

image010

Klik op de checkbox:
Ik ben akkoord met onderstaande voorwaarden

image011

Klik vervolgens op “Bestel loopbaancheques”.
U zal een scherm zien met de bevestiging van uw bestelling.

image012

STAP 3

VDAB heeft tot 2 weken de tijd om uw gegevens te controleren en na te gaan of u in aanmerking komt voor de loopbaancheques. In deze 2 weken krijgt u per email een uitnodiging van Edenred om 40 EUR te betalen voor de loopbaancheques (mogelijk via overschrijving). Edenred is de uitgever van de loopbaancheques. The email will come from the following email address: vdab@vdab.be.edenred.info
Remember to check your spam folder, just in case.

STAP 4

Eén à drie dagen na de betaling van de (meestal via overschrijving) krijgt u een email (of brief) m.b.t. de loopbaancheques met uw naam, adres, klantnummer en chequenummer. Deze email is de bevestiging dat u voldoet aan alle criteria voor loopbaanbegeleiding en dat u hebt betaald.
Opgelet: de loopbaancheques vervallen na drie maanden.

loopbaancheque

STAP 5

Van zodra u de email met de loopbaancheques van de VDAB/Edenred hebt ontvangen, gelieve ons uw chequenummer, klantnummer, telefoonnummer en de gewenste locaties door te geven, samen met andere noodzakelijke informatie die nodig is om aan uw verwachtingen te voldoen  via deze link.

Vul de vragenlijst niet in vooraleer u de loopbaancheques hebt ontvangen. De informatie wordt pas bewaard vanaf wanneer er een chequenummer en klantnummer beschikbaar is.
STAP 6

Op basis van de vragenlijst (stap 5) gaan wij u “matchen” met uw coach. De coach zal contact met u opnemen om de eerste afspraken te maken.

 

Aarzel niet om OrientaEuro Belgium te contacteren bij onvoorziene omstandigheden. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen verder te helpen via info@www.orientaeuro.be or 02/808.72.71.
[/parallax] [content id=”2125″]