[parallax id=”500″][banner title=’Geeft jouw professionele leven jou voldoening?’ link_text=”Start vandaag nog jouw coachingtraject” link=’#start-nu’]Benut je capaciteiten ten volle.
Grijp de beste kansen.
Verstevig je zelfvertrouwen en motivatie.
Verzilver je talenten en passies.[/banner][/parallax]
[headline style=’3′]

 

Je hebt vele vaardigheden, sterke punten en talenten – waarschijnlijk meer dan je zelf denkt. Zou het niet geweldig zijn om een manier te vinden om daar optimaal gebruik van te maken in je professionele leven?
[/headline] [headline style=’3′]Dat is nu net wat je bereikt met ons: een perfecte match tussen je talenten, passies en kansen om jouw leven en dat van anderen te verrijken.[/headline] [headline style=’3′]Dankzij OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding, zal je:[/headline] [parallax id=”34″][features cat=’career coaching steps nl’][/parallax]

 
[headline style=’3′]
Met de loopbaancheques van VDAB:
[/headline] [headline style=’2′]8 uur loopbaanbegeleiding voor € 1330 slechts € 80![/headline] [headline style=’3′]Je hebt recht op onze volledige 8 uur gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding voor € 1330 slechts € 80 als je in Vlaanderen of Brussel woont, je momenteel voltijds of deeltijds werkt als werknemer, ambtenaar of zelfstandige en je in de laatste 2 jaar minimum 12 maanden hebt gewerkt. Deze aanbieding geldt ook als je je in je opzegtermijn bevindt, of als je geniet van ouderschapsverlof, een ziekte-uitkering ontvangt of nog onder contract bent bij je werkgever.[/headline]
[content id=12759] [parallax id=”101″]  
[headline style=’3′]Hoe gaat OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding in zijn werk?
Wij hanteren een duidelijke structuur met een wekelijkse sessie van ongeveer 2 uur, en dit gedurende 4 weken. Tijdens en na deze sessies krijg je verschillende oefeningen.

Aan het begin van de eerste sessie stel je samen met je coach een roadmap op voor het volledige begeleidingstraject. De bedoeling hiervan is de resultaten te optimaliseren en de focus af te stemmen op de 4 pijlers van jouw unieke situatie:

Zelfbewustzijn: samen maken we een uitgebreide en duidelijke inventaris van jouw waarden, prioriteiten, sterktes, zwaktes, potentieel, talenten en passies.

Externe realiteit: aan de hand van je reeds opgemaakte profiel zal je nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten ontdekken en analyseren.

Besluitvorming: je zal een efficiënte besluitvormingstechniek verwerven, rekening houdend met de meest geschikte opties en je eigen keuzecriteria. Nadien definieert je een realistisch en concreet actieplan.

Effectieve implementatie: gewapend met de nodige dosis zelfvertrouwen, motivatie en kennis ben je klaar om je actieplan meteen te implementeren. Indien nodig kunnen we ook tijd maken om je CV en interview skills te verbeteren, motivatiebrieven te schrijven, enz.

[/headline] [headline style=’3′]Waar en wanneer?[/headline] [headline style=’3′]OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding is mogelijk op meer dan 100 verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.[/headline] [headline style=’3′]Wij bieden ook de mogelijkheid aan om sessies te volgen via Skype.

      De sessies vinden plaats van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur en 21.00 uur, op zaterdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur.
[/headline]

[headline style=’3′]Wil je meer te weten komen over OrientaEuro?[/headline] [headline style=’3′]
  • Neem een kijkje op de pagina “over ons
  • Lees meer dan 30 persberichten in de Belgische en internationale media.
  • Bekijk onze resultaten. Ons enige doel blijft: onze klanten helpen om duurzame voldoening te vinden in hun professionele leven. Daarom beoordelen en analyseren we de concrete impact die onze coaching heeft op elk van onze klanten en hoe tevreden ze er in het algemeen over zijn. Wij voldeden aan of overtroffen zelfs de verwachtingen in 99,3% van de gevallen en 100% van onze klanten boekten vooruitgang op een of meer cruciale aspecten.
  • Bekijk enkele van onze getuigenissen:
[/headline] [loop category=”vtestimonials-cc-nl” orderby=”date” order=”ASC”][content][/loop] [loop category=”testimonials1-cc-nl” orderby=”date” order=”DESC”][content][/loop] [loop category=”testimonials2-cc-nl” orderby=”date” order=”DESC”][content][/loop] [loop category=”testimonials3-cc-nl” orderby=”date” order=”DESC”][content][/loop]  

[headline style=’3′] Nog vragen? Bekijk dan even onze Veelgestelde Vragen of contacteer ons[/headline]  
[/parallax] [content id=12759]  
[content id=2125]