Verbeter jouw (professionele) leven met mij

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro, life coach en psycholoog
✓ Opleiding: loopbaanbegeleider, master in de psychologie, life coach, bemiddelaar, etc
✓ Ervaring het onderwijs, in de administratie van bedrijven, als opvoeder, als pedagogisch medewerker, als psycholoog in de zorgsector en als psychosociaal begeleider in een CAW

Wat zijn mijn talenten?

Mogelijk zoek je iemand met volgende talenten.

  • Mijn cliënten zeggen mij vaak dat ik rust uitstraal.
  • Het geordend teruggeven van wat cliënten zeggen helpt hen om orde in hun hoofd te brengen.
  • Vanuit mijn opleidingen en levenservaring zie ik mogelijke verbanden en door die terug te geven aan mensen komen ze geregeld op nieuwe ideeën en tot nieuwe inzichten.
  • Nieuwsgierigheid leidt bij mij tot het steeds verder dingen bijleren. Zo kan ik zaken vanuit vele gezichtspunten bekijken waardoor mensen met een groter zelfinzicht bij mij weggaan.
  • Ik ben nogal praktisch ingesteld, niet zo theoretisch, en dit spreekt mensen vaak aan.
  • Mensen aanvaarden zoals ze zijn en geloven dat ze anders naar dingen kunnen kijken, dingen anders kunnen aanpakken en zo groeien als mens, als werknemer, als werkgever, ….

Spreken mijn talenten jou aan en denk je dat je daardoor verder in jouw (beroeps)leven kan groeien, dan kunnen we samen op weg gaan.

Wat zijn mijn passies?

Ik ben gepassioneerd door het samen met mensen op zoek gaan naar wat hen bezig houdt, wat bij hen kracht oproept, welke talenten ze hebben. Ook de vele manieren om tot rust te komen boeien mij. Op die manier kan ik bijdragen aan de weg om zichzelf verder ontwikkelen zowel op beroepsmatig als op privévlak.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Vanuit mijn vele interesses, jobs in heel verscheidene settings en functies, gevolgde opleidingen en al wat mij als mens en als psycholoog werd toevertrouwd besloot ik sinds 2014 om een zelfstandige zaak in bijberoep te starten als coach/psycholoog.
OrientaEuro contacteerde mij of ik ook geen loopbaanbegeleiding wilde geven. Na wat tijd om na te denken en info te hebben genomen zegde ik toe. Ze gebruiken een methodiek die stap per stap mensen tot meer inzicht brengt en dit sprak mij aan. Mensen kunnen gebruik maken van loopbaancheques wat voor hen heel goedkoop is.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Ik coach dus zowel in mijn werk als in mijn privé-praktijk. De tijd die mij rest, besteed ik aan genieten van het leven, mantelzorg, tuinieren, wandelen en fietsen, mezelf verder bijscholen, lezen, mediteren en gewoon niets doen.

Hoe is het om door mij gecoacht te worden? Dit is wat mensen zoals jij ervan vinden:

[testimonial_view id=”1″ category=”ann-de-schepper-nl”]

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.