Ontdek jouw talenten, vind jouw doel en geniet van jouw leven.

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro
✓ Lifecoach voor vrouwen
✓ Expert in begeleiding van mensen in transitie
✓ Meertalig en open-minded (Scandinavische roots met Franse opleiding)
✓ Ervaring in verkoop, marktonderzoek, lobbying, consultancy, zelfstandig worden en ook in ernstig ziek en werkloos zijn.

Wat zijn mijn talenten?

k kan goed luisteren en ik stel de juiste vragen om je te helpen jezelf beter te leren kennen. Ik ben creatief en positief ingesteld. Ik help je verschillende mogelijkheden te ontdekken en de moed te vinden om de juiste beslissing te nemen. Met de juiste energie en motivatie help ik mensen meer zelfvertrouwen te krijgen en meer van het leven te genieten.

Wat zijn mijn passies?

Mensen gelukkiger te maken. Wij hebben allemaal wel momenten in ons leven dat we ons niet goed voelen en dat we even niet weten wat te doen. Dan kan een neutrale coach je helpen helderheid te brengen in de chaos en je terug naar het juiste pad begeleiden. Als je beter je sterktes en waarden kent, is het gemakkelijker je prioriteiten en doelen te stellen en beslissingen te nemen die je helpen deze waar te maken. Ik ben ervan overtuigd dat geluk van binnen in komt en als je verantwoordelijk wordt voor je eigen gedachten en acties, kan je alles bereiken wat je echt wil.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Ik was en ben nog steeds een goede vriend en ik wil graag vreugde brengen en mensen helpen zich goed te voelen. Ik deel ook heel graag al mijn kennis met anderen.
Het maakt mij echt gelukkig dat ik in mijn huidige job als coach en als shiatsu beoefenaar, mensen kan helpen op mentaal en fysiek vlak.
Bovendien kan ik als golf monitor, mijn passie voor golf en het lesgeven uitoefenen. Sinds 2015 heb ik als zelfstandige ondernemer de mogelijkheid om al mijn talenten en passies toe te passen en om zo anderen te helpen genieten van het leven…dat geeft me een fantastisch gevoel.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Ik hou van reizen, lekker eten en golf. En ik breng graag veel tijd door met mijn familie en vrienden.

Hoe is het om door mij gecoacht te worden? Dit is wat mensen zoals jij ervan vinden:

[testimonial_view id=”1″ category=”anne-lise-libo-nl”]

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.