“Omdat leven en werken vanuit ons hart onvoorstelbaar meer voldoening en vervulling geeft dan al die andere dingen die we denken of doen!”

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro
✓ Trainer in loslaat- en levensvaardigheden
✓ No-nonsense coach voor bewuste groei en ontwikkeling
✓ Opgeleid in: NLP, Transpersoonlijke Coaching & Counseling, Psych-K en meerdere transformatie- en bewustwordingstechnieken
✓ Meer dan 20 jaar ervaring in persoonlijke en professionele begeleiding en vorming

Wat zijn mijn talenten?

Als kind luisterde ik al geboeid naar de dingen waar mensen mee worstelen en zelf heb ik ook mijn portie worstelingen gehad. Gedreven door mijn beslissing te leven vanuit mijn hart en mensen helpen veranderen ging ik met meer vragen dan antwoorden op zoek naar oplossingen.

Het was een ruwe zoektocht met veel vallen en opstaan. De dingen die ik leerde vanuit ervaring, gecombineerd met de kennis die ik opdeed tijdens cursus en vorming zet ik nu in om mensen te helpen op hun eigen levensweg.

Ik slaag er in om moeilijke concepten in begrijpbare taal om te zetten, ga meteen naar de kern van de zaak en stop niet tot de gewenste doelen zijn bereikt. Ik beschik over een flexibele aanpak en met de hulp van mijn eigen hoge gevoeligheid stem ik me af op het diepste verlangen in je hart.

Wat zijn mijn passies?

Mijn hart schiet vol vuur en licht wanneer ik mensen iets mag bijbrengen en begeleiden.
Ik haal je graag uit de knoop, versterk je in jouw kracht en til je op naar het volgende niveau.
Samen gaat nu eenmaal beter wat in ons eentje niet of nauwelijks lukt.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Het was pas door een zwaar werkongeval eind 93 dat ik van koers ben veranderd. Ik verslond al eerder boeken en kreeg nu ook de tijd om de bijhorende opleidingen te volgen. Ik volgde de ene cursus na de andere, verslond nog meer boeken, keek naar uitgebreid videomateriaal van de grootste leraars en luisterde uren naar allerhande audioboeken over emotionele, spirituele en mentale ontwikkeling. Ik leerde hoe onze geest werkt en wat we ermee kunnen bereiken.

Mijn eigen pijnlijke levenservaringen heb ik gebruikt als mijn grootste leermomenten. Mijn credo daarbij: “Als ik het dan toch moet doorstaan, kan ik het net zo goed gebruiken om er sterker, beter en wijzer uit te komen”. Al deze inzichten, kennis en ervaring breng ik als mentor en transformatiecoach in mijn praktijk te Mol. Coachen doe ik met hart en ziel en heb zo al vele honderden cliënten geholpen.

Voor loopbaancoaching werk ik met OrientaEuro vanwege de warme diepgaande huisstijl waarmee ik zelf ook gecoacht zou willen worden. Net zoals ik dat ook doe in mijn eigen praktijk, stellen zij hart boven hoofd en geven ons de beste middelen om jou naar de juiste job te leiden.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Mijn vrije tijd wordt verdeeld tussen lezen, leren en wandelen. Ik bouw en onderhoud ook WordPress websites en zorg ervoor dat computers, laptops en smartphones goed werken. Daarnaast ben ik ook voorzitter van een zangkoor en kernlid en medeorganisator van het Belgische MannenFestival.

Hoe is het om door mij gecoacht te worden? Dit is wat mensen zoals jij ervan vinden:

[testimonial_view id=”1″ category=”dennis-deridder-nl”]

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.