Emmanuelle Verhagen

Wat kan je doen eens je beseft dat je niet kan falen?

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro
✓ Gepassioneerd door leiderschap in al haar vormen
✓ Gespecialiseerd in LGBTQI+ realiteiten
✓ Expert in Diversiteit en Inclusie
✓ Coacht enkel online (er is genoeg vervuiling)
✓ Ervaring: internationale loopbaan in media, marketing en ICT
✓ Twee bedrijven opgericht (en verkocht)

Wat zijn mijn talenten?

Verbinden. Zet mij in een groep en na verloop van tijd raken spanningen opgelost en ontstaat een nieuwe harmonie. Ik heb een gloedhekel aan ruzie. Mijn “ding” is om mensen in harmonie te brengen, ik ben de olie die de lagers in beweging brengt.

Wat zijn mijn passies?

De wereld veranderen. Ik heb het steeds vreemd gevonden dat de wereld rond mij steeds behoefte had om me te vertellen dat “ik niet goed genoeg was” of “niet paste in het kader”. Tot ik realiseerde dat dit niets met mij te maken had, wel alles met het zelfbeeld van de ander. Als ik “goed genoeg” wou zijn, was het aan mij om te werken aan het zelfbeeld van de ander. Dit bracht mij op coachen en op leiderschap.

Ondertussen weet ik dat iedereen kan leiden. Beter nog: iedereen is geboren om te kunnen leiden. En in de eerste plaats haar, hun of zijn leven. In alles wat ik doe (en dat is veel meer dan coachen), schijn ik een licht op het leiderschap van de ander. En raad eens: de wereld rond mij ziet er heel anders uit vandaag.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Mijn verhaal, na 50 jaar, is nog steeds aan het begin. De verbinding tussen talent en passie is nooit volledig gekend. Ik ontdekt nog elke dag nieuwe kanten aan mijn talent en andere kleuren in de energie die mijn passie uitstraalt.

Ooit studeerde ik handelswetenschappen, specialiseerde ik in financiën en studeerde er nog marketing bovenop. Ik begon een loopbaan in marktonderzoek, eerst in België, nadien in Nederland. Ik behaalde een MBA in Italië (SDA Bocconi) en timmerde via marketing en ICT sales verder aan de weg. Na mijn eigen consulting bedrijf te starten met kantoren in Antwerpen, Amsterdam en Kuala Lumpur (en er een internetbedrijfje erop na te houden, kwestie van mee te zijn met de tijd), was mijn tijd gekomen om mijn leven een andere wending te geven. Na mijn transitie (ik ben transvrouw) ben ik in aanraking gekomen met coachen. Vandaag ben ik een gecertifieerde en geaccrediteerde leiderschapscoach die werkt volgens een co-actief denken.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Naast coachen ben ik vooral bezig met het begeleiden van bedrijven in hun diversiteitsinitiatieven. Samen met mijn klanten bouwen wij aan een wereld waarin iedereen haar, hun of zijn plaats vind, ongeacht oorsprong, geloof, seksuele oriëntatie, gender, leeftijd, het al dan niet hebben van diploma’s, etc. Samen werken wij aan een wereld waarin het wij/zij-denken niet meer bestaat en waarin goedkope populisme geen voedingsbodem vindt.

Daarnaast ijver ik voor de rechten van mensen geboren met een intersekse variatie (1 op 60 babies), al te vaak eindigen zijn ongewild en onnodig op een operatietafel om “genormaliseerd” te worden, met alle psychische gevolgen van dien.

Wat nog rest aan tijd gaat naar mijn vriendin (in de eerste plaats), zwemmen, conferenties rond mensenrechten en LGBTQI+ problematieken bijwonen en eten in gezelschap.

Hoe is het om door mij gecoacht te worden? Dit is wat mensen zoals jij ervan vinden:

[testimonial_view id=”1″ category=”emmanuelle-verhagen-nl”]

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.