Laat je verwonderen over het feit dat je meer kan , weet en bent dan je nu misschien gelooft.

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro
✓ Meer dan 25 jaar internationale ervaring in coachen van mensen en organisaties
✓ Expert in het ontwikkelen en begeleiden van leiderschap en verandering in het leven van mensen en organisaties
✓ Opleiding maatschappelijk werk maar ook een therapeutische opleiding, neurcognitief gedrag, management én een specifieke loopbaancoaching
✓ Ervaring in het werken met theoretisch en praktisch opgeleide mensen in diverse sectoren en organisaties

Wat zijn mijn talenten?

Het is mij, in mijn leven, overkomen dat ik een situatie tegen gekomen ben waar ik van dacht..Pffff. Wat moet ik hiermee? Hoe moet ik hierop reageren? Een situatie waarin ik heel veel twijfel bij en over mezelf ervaarde. Een moment waarop ik mij afvroeg hoe dat op te lossen en ik ook niet direct een oplossing kon zien.

Het is in die situatie dat ik mijn grootste talent ontdekt en gebruikt heb. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om op dat moment, afstand te kunnen nemen. Te kunnen naar de situatie te kijken en ze beetje bij beetje op de juiste manier in te schatten, te waarderen. Ik heb geleerd hoe belangrijk het was en is om op dat moment te kunnen kijken naar waar ik naartoe wilde en de moed ervaren om daar actie voor te ondernemen.

Ik heb de verwondering ervaren over mijn eigen krachten en mijn grootste talent is om dat hele proces te doorlopen met de mensen die ik coach.

Wat zijn mijn passies?

Mijn grootste passie is het creëren van verwondering bij mensen.

Verwondering over het ontdekken van verborgen talenten, competenties, mogelijkheden maar ook over de schoonheid van kunst, natuur.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Ik heb er in mijn carrière de mogelijkheid gehad om in zeer uiteenlopende situaties, omgevingen zowel in België als in het buitenland ervaringen op te doen.

Als maatschappelijk assistent heb ik ruim 10 jaar gewerkt met jongeren in moeilijke situaties. Ik heb mijn passie verder in praktijk gebracht door het organiseren van Internationale danstournees én evenementen met kunstenaars.
Een goede collega stelde mij voor om met mijn ervaringen ook andere mensen verder te helpen en zo heb ik de mogelijkheid gekregen om mensen en bedrijven te coachen, te begeleiden.

Ik heb ruim 5 jaar opleiding gegeven aan mensen die werken voor het Europees Parlement in Luxemburg.

In de ruim 25 jaar heb ik internationale missies volbracht o.a. In Duitsland, Engeland, Frankrijk, Canada, Brazilië.

Het is een eer om al deze ervaringen nu te mogen hanteren om mensen, via loopbaancoaching, te ondersteunen in het vinden van meer richting in hun professionele leven.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Het is best mogelijk dat ik dan een opleiding aan het geven, of het volgen, ben maar het kan ook dat ik geniet van een dansoptreden of als vrijwilliger meewerk op een festival.

Ik heb een bijzondere connectie met paarden en dus kan u mij ook in die omgeving aantreffen.

Hoe is het om door mij gecoacht te worden? Dit is wat mensen zoals jij ervan vinden:

[testimonial_view id=”1″ category=”hans-cuypers-nl”]

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.