Enjoy your Wings of Life!

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro
✓ Sparring’ partner voor directeuren, managers en zelfstandige ondernemers, ook online
✓ Coach bij Academy Flying Coach

Wat zijn mijn talenten?

Mijn cliënten zeggen mij dat ik op een heel persoonlijke wijze hen op de juiste manier vooruit help. Ik benoem waar zij tegenaan lopen en denk met hen ‘out of the box’ zodat zij het kunnen oplossen. Het kritisch doorvragen en mijn ‘helicopterview” maken dat ik met de voeten op de grond blijf voor mijn cliënten.

In de meest hachelijke situaties in mijn persoonlijke loopbaan ervaarde ik dat focus houden en bij je persoonlijke waarden blijven zorgen voor nieuwe kansen.

Humor en relativeringsvermogen horen gewoon bij mij.

Wat zijn mijn passies?

Creëren van nieuwe toepassingen en deze in praktijk brengen.

Spiritualiteit en energetisch werk.

Mijn leergierigheid inzetten voor mensen en andere sectoren.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Het was en is nog steeds mijn overtuiging dat het mijn (levens)missie is om mensen te helpen in de ontwikkeling van hun passies en talenten. Ik wist het al van in mijn kindertijd, toen gaf ik in het ‘atelier’ van mijn vader workshops ‘avant la lettre’ voor de kinderen (meisjes) uit mijn buurt. Daarna volgden jeugdwerk, vormingswerk en professionele opleidingen. Sinds einde de jaren ’80 heb ik ‘coaching’ mee op de kaart gezet in België en Nederland.

Zowel mijn privéleven als mijn professionele leven ondergingen schommelingen en ik kwam meer dan eens in een uitdagende situatie terecht. Het ondernemen liep niet altijd van een leien dakje. Dat had steeds te maken met mijn privéleven. Het is blijkbaar lang een constante geweest dat ik moest leren omgaan met verlies. Mensen overleden veel te jong, mijn tweelingbroer, mijn partner, enkele van mijn ‘ongeboren’ kinderen en later natuurlijk ook mijn ouders.

Toch was het mijn veerkracht en mijn focus op mijn passies die mij professioneel op de been hielden en waardoor ik opnieuw kon groeien. Toch niet alleen dat. Op 42-jarige leeftijd draaide mijn leven totaal om. Ik leerde ook dat door niets te doen er ook niets kwam. Bij de pakken blijven zitten, lost niets op.

Ik ontwikkelde meerdere methodieken en tools waardoor ik mijn klanten kon helpen. Eigenlijk ben ik altijd een pionier geweest, wegen banen waar anderen mee verder kunnen. Ik geloof dat ik ook daardoor verschil kan maken. Op mijn eigen, spontane wijze tools aanreiken en uitbouwen.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Genieten van wie en wat mij dierbaar is.

Letterlijk de lucht ingaan, vliegen dus om de natuur van boven uit te bewonderen.

Lekker experimenteren in de keuken en daar familie, vrienden en buren van laten proeven.

Zon, wind, zee en strand opzoeken en genieten van de rust.

Hoe is het om door mij gecoacht te worden? Dit is wat mensen zoals jij ervan vinden:

[testimonial_view id=”1″ category=”karina-verhoeven-nl”]

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.