Success isn't about how much money you make, it's about the difference you make in people's lives

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro
✓ Geaccrediteerd Profile Dynamics Consultant gebaseerd op de psychologie van Dr Clare Graves: het meten van persoonlijke drijfveren en motivatie die ook tot uiting komen in gedrag en performance. Het onbewuste zichtbaar maken
✓ Freelance Lichaamstaal Coach & Trainer, emotional management, stress management, erkend Burn-out Coach
✓ Opleiding: talen, marketing, interculturele communicatie (specialisatie Afrika)
✓ Andere expertises : leiderschap, leerstijlen, communicatiestijlen, waardensystemen, verandering, coaching, NLP

Wat zijn mijn talenten?

Ik denk dat je mij een beetje kan vergelijken met de visie van een antropoloog of socioloog die de samenleving en haar fenomenen vanuit meerdere perspectieven bekijkt en allereerst ‘de ander’ tracht te begrijpen.

Als kind reisde ik veel naar verre bestemmingen om andere culturen op te snuiven maar vooral om te observeren, wie zijn ze, wat maakt hun gelukkig, wat kan ik van hun leren. Je kan verschillen blootleggen, maar je kan ook parallellen trekken tussen samenlevingen en voor meer verbinding zorgen. Ik ben een hooggevoelig persoon en het was dan ook zeer makkelijk vanuit mijn sterk empathisch vermogen in verbinding met ze te gaan. In schreef me in voor een opleiding aan het CIMIC, het Centrum voor Intercultureel Management en Interculturele Communicatie en onze eerste les ging over ‘het vertekend beeld van de’ andere. Een les om nooit te vergeten….

Wat zijn mijn passies?

Mijn persoonlijke drijfveren staan voor ‘Mens en Visie’ of ‘een analytische geest met oog voor de medemens’ wat betekent dat ik mij gedreven voel door onderzoek en analyse, graag met creatieve oplossingen voor de dag kom waarbij doelen en resultaten behalen niet onbelangrijk zijn. Ik motiveer graag, zoek graag naar de kern, de waarheid, de beste oplossing. Ik ben open en tolerant naar andere waarden. Ik heb een grote mix aan tools en kennis wat maakt dat ik enkel maatwerk lever alsmede vanuit mijn intuïtief vermogen makkelijk kan aanvoelen wat de noden zijn. Ik krijg energie als ik de andere ertoe kan brengen het maximum van hun potentiel in te zetten dmv acties en het nemen van kleine babystapjes.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Sinds 2009 toen ik mijn zelfstandig bijberoep opstartte, was ik reeds bezig met alles rond de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling. Ik verdiepte mij in de kleurenpsychologie op de mens, in NLP, business coaching, lichaamstaal, loopbaan-, stress en burn-out begeleiding.
In 2012 was er een grote reorganisatie aan de gang bij mijn werkgever en zelf ging ik ook door een persoonlijke crisis. Door teveel hooi op mijn vork te nemen jaren lang, kreeg ik te kampen met een burn-out. Dat zorgde voor een keerpunt in mijn professioneel leven.

In 2014 trok ik naar Almere (Nederland) waar ik in leerschool ging bij een wetenschapper, Hans De Jong die mij alles leerde over drijfveren en intrinsieke motivatie. Ik behaalde mijn accreditatie als Profile Dynamics Consultant, de 7-kleurentheorie van Dr Glare Graves, een Amerikaans psycholoog die samen met zijn studenten onderzoek deed naar wat het betekent een ‘gezond en matuur’ mens te zijn.

Mijn kennis over drijfveren en waardensystemen kan ik op ieder moment inzetten tijdens een loopbaantraject en zorgt ervoor dat ik sneller tot resultaten kan komen door afstemming van functie en taken op wie je bent en in welke omgeving je thuishoort m.a.w. ik geef je zelfinzicht om te onthullen wat je echt belangrijk vindt in werk en het geeft je ook handvatten om die vertaalslag te maken naar je direct reports in een nieuwe functie. We kijken wat je energie geeft en wat je energie kost of welke omgevingsfactoren bij jouw weerstand oproepen. Want wat mensen diep van binnen drijft, zorgt voor motivatie, energie en enthousiasme.

Voor loopbaancoaching werk ik met OrientaEuro vanwege de hoogstaande kwaliteit en het sociale karakter. Ik merkte onmiddellijk op dat ze een goed onderbouwde structuur hebben en een rijk aanbod van coaching materiaal wat een goede houvast is voor een loopbaanbegeleider. Ik heb een praktijkruimte in Duisburg (Tervuren) maar ben tevens bereid om ergens op een rustige plaats af te spreken in de ruime omgeving rond Tervuren.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Ik probeer een gezonde levensstijl na te leven door interesse in gezonde voeding en beweging. Mijn vrije tijd wordt verdeeld tussen lezen, leren, joggen, (berg) wandelingen, yoga, netwerken hier en in Afrika. Ik hou van nieuwe uitdagingen en avontuur en sta dicht in verbinding met de natuur.

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.