Ga voluit voor een volgende stap in jouw (professionele) groei

✓ Loopbaancoach bij OrientaEuro
✓ Expert in joboriëntatie, conflicthantering op de werkvloer, zelfvertrouwen op de werkvloer, time management, preventie van burn-out en terug aan de slag na burn-out, verder gaan na ontslag, startende ondernemers
✓ Opleiding: bedrijfspsychologie en cursus oplossingsgerichte begeleiding bij Korzybski instituut
✓ Ervaring in profit en non-profit sector, in selectie en rekrutering en in begeleiden en vorming geven aan werkzoekenden/werkenden

Wat zijn mijn talenten?

Vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in persoonlijke groei van mensen, de kracht van sterke kanten in mensen en de rol daarin voor het zien van keuzemogelijkheden. Daarom koos ik er voor me in te schrijven voor de opleiding van Bedrijfspsychologie. Dit leerde me veel over waarom mensen doen wat ze doen, in het bijzonder in een werk gerelateerde context. Sinds het behalen van mijn diploma blijf ik me voortdurend verdiepen via beroepservaring en studie vb. in NLP, oplossingsgericht begeleiden, kernkwadranten etc.

Onvoorwaardelijk aanvaardend, nieuwsgierig en met open blik heb je aan mij een luisterend oor, een ondersteuner, een metgezel, een spiegel, een uitdager, een adviseur en een supporter. Dat zijn mijn sterke kanten. Door ze in te zetten op het juiste moment bij de juiste persoon ontstaat een vertrouwensband waaruit we jouw loopbaanvraag verkennen en oplossingsgericht en op jouw maat die uitwerken.

Wat zijn mijn passies?

Met mensen onderweg zijn naar een volgende stap in persoonlijke en professionele ontwikkeling, ik kan me geen mooier beroep inbeelden. Het is een levenstaak.

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Ik geef persoonlijke loopbaanbegeleiding bij OrientaEuro en in mijn zelfstandige praktijk Samen Zoeken. Daarnaast geef ik vormingen aan groepen werkzoekenden en werknemers.

Sinds ik afgestudeerd ben heb ik ervaring opgedaan in de profit en non-profit om voeling te krijgen met beide sectoren en inzicht op te doen over het personeelsbeleid op beide werkvloeren waaronder de plaats van de werknemer in het bedrijf en de mate waarin aandacht is voor het welzijn van de werknemer. Ik was o.a. actief in een dienst vorming, opleidingen en trainingen in een profit bedrijf en in een dienst selectie en rekrutering in een non-profit bedrijf. In deze laatste dienst vormde ik vanuit een open, nieuwsgierige houding snel een onderbouwd beeld van iemand zijn persoonlijkheid, talenten en mogelijkheden.

Ik koos om bij OrientaEuro te werken vanwege de professionaliteit en de passie voor het vak die het team uitstraalt. Bovendien kan je m.b.v. loopbaancheques zo goed als gratis beroep doen op onze diensten.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Ik geef trainingen aan groepen naast het individueel coachen. In mijn vrije tijd hou ik van onbekende dingen uitproberen/ondernemen zoals nieuwe steden (in België) ontdekken. Er zijn al een reeks steden/gemeenten doorstreept op mijn lijstje. Verder verlies ik de tijd uit het oog bij het lezen van boeken (informatieve boeken, biografie etc.), een goed gesprek met familie of vrienden en creatieve tekeningen maken.

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.