Breng je (professionele) leven naar het volgende level!

✓ Loopbaancoach en coach-coördinator bij OrientaEuro
✓ Expert in persoonlijke effectiviteit en time management, perfectionisme en coaching van freelancers en ondernemers
✓ Opleiding: talen, politieke & sociale wetenschappen en marketing
✓ Ervaring in verkoop-, marketing en HR-functies, in de financiële wereld en in bedrijfsopleidingen.

Wat zijn mijn talenten?

Van jongsaf aan ben ik gefascineerd door hoe mensen kunnen groeien in zelfvertrouwen en zo hun talenten en sterktes ontwikkelen.

Daarom verslond ik al meer dan duizend boeken (intussen ben ik de tel kwijt) over psychologie en zelfontplooiing. Met trainingen in onder meer NLP, MBTI, Insights, DiSC, hypnotherapie, perfectionismecoaching (OCP) en Persoonlijk Meesterschap blijf ik me nog elke maand bijscholen. Daarnaast volgde ik in binnen- en buitenland opleidingen tot professioneel en gecertificeerd life en business coach.

Ik help je om jouw sterktes te (her)ontdekken en/of in balans te brengen. Luisteren om te begrijpen, inleven om te doorgronden, stimuleren om te ontdekken, aansporen om te verhelderen en aanzetten om te veranderen; dat zijn mijn talenten als loopbaancoach. Door de rust die ik uitstraal wordt er een grote openheid gecreëerd en komen we samen tot een stappenplan om op jouw tempo actie te nemen en verandering te brengen.

Wat zijn mijn passies?

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij een roeping. Duizenden werknemers, ondernemers en organisaties begeleiden naar de beste versie van zichzelf is mijn missie. En wat is er mooier dan dat?

Hoe heb ik mijn talenten en passies aan het werk gezet? (mijn verhaal)

Naast persoonlijke coaching geef ik ook trainingen aan groepen en schrijf ik een blog op wimannerel.be.

De voorbije decennia heb ik al meer dan vijftienduizend mensen mogen trainen en coachen om het beste uit zichzelf te halen. De Amerikaanse ondernemerswebsite EvanCarmichael.com verkoos me tot 1 van de top 100 business coaches ter wereld om te volgen op Twitter. Geregeld vragen zenders zoals Qmusic en Joe, kranten zoals De Morgen, Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad, en tijdschriften zoals Goed Gevoel, Psychologies, Flair en Feeling om mijn input. Ik coachte Karen Damen in het Vijf-programma ‘Perfect?’, en sindsdien ook diverse artiesten en topsporters. Intussen schreef ik ook het boek ‘Meer tijd in 12 stappen‘ om mensen in staat te stellen de nodige tijd vrij te maken om hun levensdoelen te bereiken.

Voor loopbaancoaching koos ik om samen te werken met OrientaEuro omwille van de gestructureerde en bewezen methodiek. Bovendien, doordat ik een geregistreerde loopbaancoach ben voor OrientaEuro, kan ik jou bijna gratis coachen als je aanmerking komt voor loopbaancheques!

Wat ik doe wanneer ik niet aan het coachen ben?

Naast coachen in mijn praktijk in Lokeren ben ik geregeld trainingen aan het geven voor groepen. Of je vindt me aan het schrijven of lezen. Ik reis graag door Portugal en spreek zelfs al een mondje Portugees. Genieten doe ik ook van jazz op de radio, pizza met zeevruchten, weidse landschappen, de geur van rozemarijn en de smaak van kokos, een kopje koffie, een goede film en meditatie.

Hoe is het om door mij gecoacht te worden? Dit is wat mensen zoals jij ervan vinden:

[testimonial_view id=”1″ category=”wim-annerel-nl”]

8 uur loopbaancoaching voor slechts €80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET MIJ

(of praat nu met mij: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Ik neem binnen de 24 uur contact met je op. Zo kunnen we jouw huidige én gewenste situatie bespreken, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.