[parallax id=”9788″][banner title=’Maximaliseer je succes en voel je goed in je vel als ondernemer’ link_text=”Reserveer 8 uur Loopbaancoaching voor Ondernemers voor slechts 80€” link=’#government-grant’]Maak optimaal gebruik van je tijd.
Vind meer evenwicht en bereik een beter gevoel van controle.
Zoek alternatieven om je zwakke punten te compenseren.
Verzilver je talenten en passies.[/banner][/parallax] [headline style=’3′] Het minder goede nieuws kennen we allemaal (en toch besluiten we nog een bedrijf op te starten):
Een kwart van alle start-ups haalt het einde van het eerste boekjaar niet, en minder dan de helft blijft langer dan 4 jaar bestaan. Beginnende ondernemers zijn het minst goed af, maar je eigen bedrijf leiden, houdt sowieso altijd een risico in.[/headline] [headline style=’3′]Het goede nieuws is dat de voornaamste redenen van falen bekend zijn, en te vermijden dankzij onze Loopbaancoaching voor Ondernemers. Op basis van je talenten, je passies en de marktvraag geven wij je ondernemerschap een boost.[/headline] [headline style=’3′]OrientaEuro’s Gepersonaliserde Loopbaancoaching voor Ondernemers help je in de verschillende fases van je ondernemerschap:[/headline] [parallax id=”34″][features cat=’entrepreneur coaching steps NL’] [headline style=’3′]Belangrijk: dit is geen begeleidingsproces om je te helpen bij het opmaken van een ondernemingsplan. De doelstelling van dit proces is om je te helpen als individu en je onderneming te laten profiteren van je talenten en passies.[/headline]

 

[/parallax]
[headline style=’2′]
Acht uur Loopbaancoaching voor Ondernemers voor 1330€ slechts 80€!
[/headline] [headline style=’3′]Als je in Brussel of Vlaanderen woont, heb je recht op 8 uur Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers, gesubsidieerd door de overheid. Deze unieke gelegenheid geldt ook wanneer je nog aan het werk bent als bediende en/of deeltijds zelfstandige.

Je online-aanvraag neemt slechts 5 minuten in beslag en binnen de twee weken kan je dan beginnen met de Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers.

[/headline] [headline style=’3′]
Vul dit formulier in om onmiddellijk een e-mail te ontvangen met alle details van de aanvraagprocedure en de nodige informatie om het voordeeltarief te genieten:
[/headline]
 
Onmiddellijk antwoord.
Volledig vrijblijvend.
Discretie verzekerd.


[parallax id=”101″]  

[headline style=’3′]Waarom Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers?[/headline] [headline style=’3′]Een geweldig idee is een goede start, maar het is niet voldoende. Dit idee moet uiteindelijk worden gerealiseerd. Maar alleen met een sterk zelfbewustzijn (kennis van je sterktes, zwaktes, talenten, angsten, onzekerheden, middelen, mogelijkheden, doelen, waarden en prioriteiten), een duidelijke kennis van de wereld rondom je en door het nemen van goede beslissingen zal je erin slagen succesvol te worden als ondernemer en daar dan ook voldoening uit te halen.
Onze Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers schept duidelijkheid over deze drie pijlers (je passies, je talenten en de noden van je onderneming) en help je in je zoektocht naar een duurzame professionele situatie waarbij deze maximaal tot uiting komen.[/headline] [headline style=’3′]De voornaamste focus ligt op de onderlinge samenhang van enerzijds je persoonlijke succes en voldoening en anderzijds dat van je onderneming. Het ene staat niet los van het andere en daarom wordt er bij de opmaak van de actieplannen op korte, middellange en lange termijn rekening gehouden met alle factoren die betrekking hebben op jou als persoon, op je privéleven en op je onderneming. [/headline]

 

[headline style=’3′]Hoe gaat OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers in zijn werk?[/headline] [headline style=’3′] Je geniet van een duidelijk ontwikkelde en gestructureerde methodologie op basis van vier wekelijkse sessies van telkens twee uur. Tussen de sessies door maak je de nodige oefeningen waarbij je enerzijds zal moeten nadenken en anderzijds praktijkgericht zal werken.

Bij het begin van de eerste sessie maak je, samen met je begeleider, een stappenplan op voor het volledige begeleidingsproces met als doel het uiteindelijke resultaat te maximaliseren. Hiervoor doen we een beroep op de vier assen van je unieke situatie:

Zelfbewustzijn: je krijgt een duidelijk zicht op je waarden, prioriteiten, sterktes, zwaktes, potentieel, talenten en passies.

Externe realiteit: je analyseert verschillende opties en opportuniteiten die overeenkomen met je profiel en je objectieven die je vooraf hebt vastgelegd. We benadrukken hierbij speciaal de onderlinge samenhang tussen je persoonlijke succes en voldoening en dat van je onderneming.

Besluitvorming: er wordt je een efficiënte besluitvormingstechniek aangeleerd om beslissingen te nemen; hierbij wordt rekening gehouden met de beste opties en alle relevante factoren die betrekking hebben op jou als persoon, je privéleven en je onderneming. Je maakt een realistisch en efficiënt actieplan op voor de korte, middellange en lange termijn.

Effectieve implementatie: gemotiveerd en gewapend met flink wat zelfbewustzijn, ben je nu klaar voor de implementatie van je actieplan.

[/headline]

[headline style=’3′]Waar en wanneer?[/headline]
[headline style=’3′]OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers is mogelijk op meer dan 100 verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.[/headline] [headline style=’3′]Wij bieden ook de mogelijkheid aan om sessies te volgen via Skype.

De sessies vinden plaats van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur en 21.00 uur, op zaterdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur.
[/headline]


[headline style=’3′]Wens je OrientaEuro beter te leren kennen?[/headline] [headline style=’3′]
[/headline]

Ik zat vast in een job waar ik sinds m’n 19de werkte, maar ik was er niet gelukkig. Dankzij de gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding ben ik me bewust geworden van mijn volledige potentieel en van wat ik ècht wil doen.

Alexandra   Bekijk de video »PLAY Video

Ze stellen de juiste vragen, openen een waaier aan mogelijkheden en helpen je in actie te schieten en op te houden met steeds maar uit te stellen. Ik denk dat het iets voor iedereen is.

Pieter   Bekijk de video »PLAY Video

Het is erg belangrijk om elke dag te starten met het gevoel dat je verbonden bent met wat je dolgraag wilt doen in je leven.

Laurence (loopbaancoach)   Bekijk de video »PLAY Video

De coaches van OrientaEuro helpen je bij het uitbouwen van je professionele carrière en zorgen ervoor dat je je passies en energie op een zinvolle manier kan aanwenden.

Charline (loopbaancoach)   Bekijk de video »PLAY Video

 

Nog meer getuigenissen vindt u terug via ons YouTube-kanaal

 

[headline style=’3′] Nog vragen? Bekijk dan even onze Veelgestelde Vragen of contacteer ons[/headline]

 

[/parallax]

 


Begin nu met het benutten van je talenten en passies!
-Indien u voldoet aan de voorwaarden, kan u voor slechts 80 € genieten van de volledige 8 uren Loopbaancoaching voor Ondernemers- 
Onmiddellijk antwoord.
Volledig vrijblijvend.
Discretie verzekerd.

 
[content id=2125]