[parallax id=”500″][banner title=’Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding, als bedankje van de Vlaamse Overheid voor al jou harde werk dit jaar’]Is 2015 een jaar van hard werken voor jou geweest? Je kunt 2016 aangenamer maken. Volg Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding met OrientaEuro, vind jouw ware talenten en passies en verdien er ook nog eens goed je brood mee! Werken kan plezierig zijn! Als je plezier hebt in je job kunnen maandagen leuk zijn en win je 5 dagen extra in een week, in plaats van alleen in het weekend te leven!

De Vlaamse Overheid schenkt jou een cadeau van €1100 die tot 8 uur van jouw Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding met OrientaEuro Belgium vzw dekt. Je hoeft zelf slechts €10 per uur bij te dragen, maar hey het is kerstmis![/banner][/parallax]

[parallax id=”101″]
Tijd van liefhebben, zorgzaamheid en cadeaus… niet alleen voor anderen.
Verwen jezelf en geef jezelf als kerstcadeau Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding om zo ware voldoening op het werk te vinden in 2016!


[headline style=’3′]
    Start nu en ontvang onder andere:

  • Details over wat het proces precies inhoudt
  • De voordelen voor u
  • Hoe gaat nu verder: neem de volgende stap
  • Hoe u in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding, gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid (u betaalt slechts €10 voor 1 uur loopbaanbegeleiding)
[/headline]
 
Onmiddellijk antwoord.
Volledig vrijblijvend.
Discretie verzekerd.

 

[/parallax]

[headline style=’3′] U heeft vele vaardigheden, sterke punten en talenten – waarschijnlijk meer dan u zelf denkt. Beeld u nu in dat u een manier vindt om het beste van al deze punten toe te passen in je professionele leven – zou dat u geen voldoening geven?[/headline] [headline style=’3′] Succesvolle mensen gebruiken hun sterke punten om volledig in te zetten op de meest winstgevende kansen en wenden hun volledige potentieel aan samen met hun persoonlijke waarden. Ze kijken uit naar maandag om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe gelegenheden met beide handen aan te grijpen. Ze gebruiken hun talenten en passies in een job die voor hen van betekenis is.[/headline] [headline style=’3′]Dat is precies wat u samen met ons bereikt: het perfecte samenspel van uw talenten, uw passies en de noden van de arbeidsmarkt.[/headline] [headline style=’3′]De volgende drie stappen in de Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding door OrientaEuro, leiden naar jouw duurzaam professioneel succes:[/headline] [parallax id=”34″][features cat=’career coaching steps nl’][/parallax]
[parallax id=”101″]

Enkele succesverhalen:

Ik zat vast in een job waar ik sinds m’n 19de werkte, maar ik was er niet gelukkig. Dankzij de gepersonaliseerde loopbaanbegeleiding ben ik me bewust geworden van mijn volledige potentieel en van wat ik ècht wil doen.

AlexandraPLAY Video

Ze stellen de juiste vragen, openen een waaier aan mogelijkheden en helpen je in actie te schieten en op te houden met steeds maar uit te stellen. Ik denk dat het iets voor iedereen is.

PieterPLAY Video

Ze hebben me bewust gemaakt van mijn sterke punten, zwakke punten en mijn algemene toestand. Daarenboven hebben ze me ook enkele geweldige tips gegeven bij het opstellen van m’n cv.

VeronikaPLAY Video

[/parallax]

De Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding wat meer uitgediept:

[headline style=’3′]Hoe verloopt de Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding?[/headline]

In de Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding door OrientaEuro zal één van onze loopbaanbegeleiders zich van begin tot eind aan u toewijden. U zal nauw samenwerken met uw coach, gebruik makend 4 persoonlijke sessies, waarvoor u wekelijks 120 minuten samenkomt. Tussen de sessies in, zal u onder toezicht van uw loopbaanbegeleider enkele opdrachten uitvoeren.

Op die manier zullen jullie samen uw profiel duidelijk identificeren, de huidige arbeidsmarkt analyseren en de te nemen stappen helder uitstippelen. U zal erachter komen wat te doen en op welke wijze, daarnaast staan we stil bij de ideale plaats en tijd om tot actie over te gaan en zorgen we er samen voor dat u niet uit het oog verliest waarom u het doet. U zal specifieke vaardigheden ontwikkelen die uw kansen om uw beroep te maken van wat u graag doet, aanzienlijk zullen verhogen. Het zijn vaardigheden die u goed van pas blijven komen, nu en in de toekomst.

De eerste sessie zal er op gericht zijn u enerzijds een helder beeld te geven van uw huidige toestand en anderzijds u een hoge graad van zelfbewustzijn eigen te maken. U zal zich bewust worden van uw motivaties, verlangens, prioriteiten, behoeftes, potentieel, talenten, sterke en zwakke punten, waarden en uw vaardigheden. Gedurende de volgende sessies zal u de verschillende actiegebieden analyseren die overeenkomen met het persoonlijke profiel en objectieven die eerder geïdentificeerd zijn. Op die manier wordt er een gedetailleerd actieplan opgesteld met een focus op korte, middellange en lange termijn. Zo bent u in staat werkelijk professioneel succes te behalen: een loopbaan die past met uw persoonlijkheid en uw doelen.

Afhankelijk van wat uw persoonlijke doelen zijn, kan het verbeteren van uw cv, motivatiebrieven of bekwaamheid in een sollicitatiegesprek ook deel uitmaken van de sessies. Indien het beste pad voor u het ondernemerschap blijkt te zijn, kunnen we u ook daar bijstaan met het aanreiken van de juiste vaardigheden. Onze Loopbaanbegeleiding is altijd op een persoonlijke basis, wat betekent dat ze aangepast wordt aan uw individuele en specifieke situatie. Zelfs na de Loopbaanbegeleiding kan u gebruik maken van een extra contactmoment met uw loopbaanbegeleider om u even bij te sturen indien nodig.

[headline style=’3′]Waar en wanneer?[/headline]

We zijn beschikbaar in verschillende steden in België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk. Als de afstand het u bemoeilijkt om naar één van onze kantoren te komen, bieden we u de mogelijkheid aan om sessies te organiseren via Skype. De sessies kunnen plaatsvinden op weekdagen tussen 09.00u en 20.00u of op zaterdag tussen 09.00u en 13.00u.

[headline style=’3′]Welke taal?[/headline]

In elk land heeft u de mogelijkheid om van onze Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding gebruik te maken in de taal van uw keuze. U kan kiezen tussen: Nederlands, Frans, Engels of Spaans.

[headline style=’3′]Bijkomende vragen?[/headline]

Bezoek dan even onze Veelgestelde Vragen (FAQ’s)


Begin nu met het benutten van je talenten en passies met onze loopbaanbegeleiding en ontvang hier meer informatie!

 
Onmiddellijk antwoord.
Volledig vrijblijvend.
Discretie verzekerd.

 

 


      

[content id=2125]