[parallax id=”101″]

 

OrientaEuro is een sociale onderneming gevestigd in België, die zich toelegt op het leveren van gepersonaliseerde, kwalitatieve oplossingen voor levenslang professioneel en persoonlijk welbevinden: training, advies, studiekeuzebegeleiding, loopbaanbegeleiding, ondernemerscoaching en pensioenbegeleiding.

Wij zijn ervan overtuigd dat je enkel duurzaam professioneel welbevinden kan bereiken door de perfecte match te vinden tussen je talenten, passies en kansen om jouw leven en dat van anderen te verrijken. Om daartoe te komen, maken we gebruik van innovatieve methodes die zelfkennis en kennis van de externe realiteit (onderwijs, beroepen, levensomstandigheden en arbeidsvoorwaarden en ‑omstandigheden in alle sectoren) combineren met besluitvormingstechnieken en effectieve implementatie.
[list style=’regular’] [list_item]Onze diensten zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits, Roemeens, Deens en Noors.[/list_item] [list_item]Ons team bestaat uit 30 loopbaancoaches, adviseurs, trainers, consulenten en professionals uit tal van disciplines.[/list_item] [list_item]We hebben kantoren op meer dan 100 locaties in België en bieden onze diensten ook incompany aan.[/list_item] [list_item]De Belgian Quality Association heeft ons kwalitatieve managementsysteem geauditeerd en gecertificeerd.[/list_item] [list_item]We zijn gemandateerd door de Vlaamse overheid en aanvaarden loopbaancheques.[/list_item] [list_item]In het kader van de KMO-Portefeuille zorgen wij er als dienstverlener voor dat kleine en middelgrote ondernemingen voor onze opleidingen gebruik kunnen maken van overheidssubsidies.[/list_item] [/list]

[headline style=’3′]

 

Het verhaal achter OrientaEuro:[/headline]

Door in verschillende managementposities te werken, merkte ik dat veel mensen een job hadden die niet bij hen paste: ze deden werk dat zinloos voor hen was en toonden daarbij voortdurend hun zwakke punten. Ik wilde hen helpen om hun sterke punten meer te benutten en weer gepassioneerd te raken door hun werk. Daarom begon ik individuele werknemers te helpen om hun job opnieuw vorm te geven en nieuwe verantwoordelijkheden te krijgen.

Ik ontdekte dat ik er niet alleen van genoot om mensen te helpen weer voldoening te vinden in hun werk, maar dat ik er bovenal ook goed in was. Door dat te doen, kon ik ook mijn eigen professionele welbevinden ervaren. Dat was het moment waarop ik besloot om mezelf volledig op dit project toe te leggen. Ik begon mijn methodologie te ontwikkelen en te delen om een grotere doelgroep aan te spreken met mijn nieuwe missie: mensen helpen om duurzaam professioneel welbevinden te bereiken.

In 2008 richtte ik Desarrollarme op in Buenos Aires om niet alleen volwassenen te helpen (loopbaanbegeleiding), maar ook tieners (studiekeuzebegeleiding) in een zo vroeg mogelijk stadium. Niet veel later kregen we publieke erkenning van de overheid, de pers en de klanten. Vervolgens hebben we in 2011 OrientaEuro opgericht om die hulp ook aan volwassenen en tieners in Europa te kunnen bieden. Ontevredenheid op professioneel gebied is immers ook hier een netelig en onopgelost probleem.

Iedereen verdient het om zijn talenten en passies te kunnen verzilveren. Wij bereiken ons professionele welbevinden door u het uwe te helpen te bereiken.

Roger Cohen - Oprichter en directeur
[headline style=’4′]

 

Contacteer ons voor meer informatie, een verzoek of een voorstel tot partnerschap: [button style=’regular’ size=’medium’ link=’contact-us’]Contacteer ons[/button]

[/headline]

 

[/parallax] [content id=2125]