[parallax id=”101″]

Neem de nodige stappen richting langdurig professioneel welbevinden

[columns count=’3′] [column_item]

[/column_item] [column_item]
[list style=’regular’][headline style=’3′]Individueel proces met een compleet 48 pagina’s tellend E-book + 62 oefeningen.
Enkel beschikbaar in het Engels:
[/headline]

[list_item]Uw droom[/list_item] [list_item]Passie[/list_item] [list_item]Professioneel succes[/list_item] [list_item]Waarden en prioriteiten[/list_item] [list_item]Persoonlijke missie[/list_item] [list_item]Visie[/list_item] [list_item]Sterke en zwakke punten[/list_item] [list_item]Vaardigheden[/list_item] [list_item]Het Johari-venster[/list_item] [list_item]Arbeidsmarkt – segmentatie[/list_item] [list_item]Strategische positionering[/list_item] [list_item]Marketing mix of 4P’s[/list_item] [list_item]Analyse van competitieve krachten[/list_item] [list_item]Het curriculum vitae [/list_item] [list_item]Het job interview[/list_item] [list_item]Netwerking[/list_item] [list_item]Werknemer / Zelfstandige / Freelance…[/list_item] [/list] [/column_item] [column_item]

Begin Nu!
Koop het pakket online
voor slechts 130€ 59€
en ontvang het via email:

[button style=’regular’ size=’large’ link=’https://www.2checkout.com/checkout/purchase?sid=1746297&quantity=1&product_id=46′]Bestel nu mijn Premium Pakket >>[/button]

[/column_item] [/columns] [line style=’solid’ height=’4′ color=’#8fc2ea’ top=’30’ bottom=’0′] [/parallax]
[headline style=’3′]Wilt u zich succesvol voelen in uw carrière?[/headline]

Dit is, uiteraard, een retorische vraag. Minder vanzelfsprekend is de betekenis van het woord “succesvol”. Het wordt vaak gebruikt als synoniem voor een hoog salaris, reputatie, of werken in een bedrijf of instituut met “grote naam”. Dit kan aangenaam zijn, maar wat is het waard als het niet leidt tot het grootste succes: geluk?

Het Premium Pakket voor Carrière Ontwikkeling heeft slechts één doel: u helpen om “werkelijk professioneel succes” te vinden. Dit betekent: de perfecte match van uw talenten, uw passies en de noden op de arbeidsmarkt vinden. Het is gebaseerd op diverse reflectie oefeningen, concepten en modellen die u vooruit helpen vanuit uw huidig positie in uw optimale richting.

[headline style=’3′]Voor wie is het?[/headline]

Dit pakket is ideaal voor jongeren en senior professionals, ongeacht hun vorige of huidige situatie; voor werknemers en ondernemers, ambtenaren, freelancers, stagiairs en werkzoekenden. Het is ook nuttig voor jonge mensen die willen bepalen wat ze gaan doen na het middelbaar onderwijs. Het pakket is ontwikkeld om op autonome wijze bruikbaar te zijn, maar is ook geschikt om gebruikt te worden in een begeleid proces.

Het zal u helpen om uw verlangens te identificeren en ernaar te luisteren, uw wensen te achterhalen, uw angsten te overwinnen en uw innerlijke weerstand te overkomen, om zo uw ideale carrière pad te volgen. Als u door het boek gaat, en de voorgestelde oefeningen doet, ontdekt u uw unieke sterktes, benut u uw potentieel en stelt u vast wat u echt wilt tot dat u, eindelijk, bij uw eigen conclusie en actieplan komt.

Aarzel niet!
Koop het Premium Pakket online en ontvang het via e-mail:

[button style=’regular’ size=’large’ link=’https://www.2checkout.com/checkout/purchase?sid=1746297&quantity=1&product_id=46′]Bestel nu het Premium Pakket voor slechts 59€ >>[/button]

[headline style=’3′]
Heeft u vragen? Contacteer ons op info@www.orientaeuro.be of via het contact formulier
[/headline]
[content id=”2125″]