Gepersonaliseerde
Studiekeuzebegeleiding

❏ Geen idee wat te doen na de middelbare school?
❏ Onzeker over één of meerdere carrières die je in gedachten hebt?
❏ Ben je al aan een studie begonnen, maar blijkt het niets voor jou te zijn?

Wij hebben de oplossing voor jou

Maak de juiste studiekeuze en geef de carrière van je dromen een vliegende start!

Volgens ons is professioneel succes niet afhankelijk van externe factoren, maar van jouw welbevinden. Daarom beschrijven wij het liever als de perfecte match tussen je talenten, je passies en de kans om iets voor anderen te betekenen.

Dankzij onze Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding bereik je dat meteen: samen bekijken we de jobs en studies die jou de kans zullen geven om je talenten en passies te verzilveren

Hoe gaat de Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding juist in zijn werk?

Al vanaf het begin werk je op individuele basis samen met een van onze coaches. Gedurende 6 weken woon je wekelijks een sessie bij die één uur duurt. Tussen twee sessies in zal je thuis ook enkele opdrachten uit moeten voeren als “huiswerk”. Dit zal per week 3 tot 4 uur van je tijd in beslag nemen en dit dus over een periode van 6 weken. Dit traject kan ook versneld worden, mocht je dit willen.

OrientaEuro’s systematische aanpak is gebaseerd op 4 pijlers:

Zelfbewustzijn: het eerste deel is gericht op het duidelijk identificeren van jouw profiel. Aan de hand van verschillende oefeningen, studiekeuzetesten, vragen en andere technieken leer je jezelf beter kennen. Je wordt je bewust van wat je motiveert, wat je verlangt, je prioriteiten, behoeftes, potentieel, talenten, sterkte en zwaktes en vaardigheden.

Externe realiteit: tijdens de opeenvolgende sessies ga je de beroepen, loopbaanpaden en opleidingen uit je eerder bepaalde profiel ontdekken en analyseren.

Besluitvorming: in de laatste fase van de sessies leer je effectieve besluitvormingstechnieken. Daarna zal je precies weten wat, waarom, wanneer en waar te studeren. Tijdens de zesde sessie ontvang je ook een schriftelijk verslag met een samenvatting van de belangrijkste punten om later op terug te kunnen vallen.

Effectieve implementatie: gewapend met de nodige dosis zelfvertrouwen, motivatie en kennis kan je nu je keuze maken. Mochten er zich later nieuwe uitdagingen en kansen voordoen, dan blijft je coach en het team van OrientaEuro voor je beschikbaar.

Waar?

1
verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.

Ook via Skype.

Of bij jou op locatie als je niet mobiel bent.

Wanneer?

Maandag – vrijdag
8.00 – 21.00

Zaterdag
9.00 – 13.00

Wie we zijn

OrientaEuro werkt sinds 2011 samen met openbare instellingen, verenigingen en ondernemingen om werkzoekenden, niet-actieven en werknemers te sensibiliseren, te activeren en te begeleiden op een persoonlijke manier naar een duurzame professionele toekomst.

0
Begeleide klanten per jaar
0
Coaches
0
Verschillende talen
  • Gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds, de Vlaamse Overheid en de VDAB Brussel voor de realisatie van het project “Trabajo en Bélgica / Trabalho na Bélgica” (jobcoaching voor Brusselse werkzoekenden van Latijns-Amerikaanse afkomst)

  • Gecertificeerd loopbaancentrum gemandateerd door de Vlaamse Overheid

  • Dienstenaanbod in het kader van de kmo-portefeuille, gecertificeerd door de Belgian Quality Association

  • Partner van Actiris voor jobcoaching van werkzoekenden in Brussel (“AAZW” en “50+”)

Trends/Tendances

Trends/Tendances  Metro  VivaCité  RTBF  Classic21  Femmes d'Aujourd'hui

Laten we het even hebben over jouw toekomst!

 

Laten we samen uitzoeken hoe we je kunnen helpen je talenten en passies aan het werk zetten. Voor jou, voor de hele gemeenschap…

Witte Patersstraat 4,1040 Etterbeek (Brussel)

+32 9 298 01 99

info@orientaeuro.eu

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field