Gepersonaliseerde
Loopbaanbegeleiding

Loopbaancheque_label-1024x306

7 uur voor slechts € 80!

Met de loopbaancheques van VDAB.

✓ Benut je capaciteiten ten volle
✓ Grijp de beste kansen
✓ Verstevig je zelfvertrouwen en motivatie
✓ Verzilver je talenten en passies

Waarom met OrientaEuro?

Loopbaanbegeleiding met OrientaEuro biedt jou deze unieke voordelen:

Gepersonaliseerd
Volledig individuele sessies met je persoonlijke coach, geen standaard vragenlijsten.
Beschikbaarheid
Ook na de werkuren, zelfs op zaterdag.
Concreet
Concreet actieplan op basis van je talenten en passies en kansen op de arbeidsmarkt.
Resultaatgericht
Bewezen resultaten: 99,07% (zeer) tevreden klanten.

Bereik duurzame voldoening in jouw professionele leven

Je hebt vele vaardigheden, sterke punten en talenten – waarschijnlijk meer dan je zelf denkt. Zou het niet geweldig zijn om een manier te vinden om daar optimaal gebruik van te maken in je professionele leven?

Dat is nu net wat je bereikt met ons: een perfecte match tussen je talenten, passies en kansen om jouw leven en dat van anderen te verrijken.

Hoe gaat OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding in zijn werk?

Wij hanteren een duidelijke structuur met een wekelijkse sessie van ongeveer 1-2 uur, en dit gedurende 4 weken. Tijdens en na deze sessies krijg je verschillende oefeningen.

Aan het begin van de eerste sessie stel je samen met je coach een roadmap op voor het volledige begeleidingstraject. De bedoeling hiervan is de resultaten te optimaliseren en de focus af te stemmen op de 4 pijlers van jouw unieke situatie:

Zelfbewustzijn: samen maken we een uitgebreide en duidelijke inventaris van jouw waarden, prioriteiten, sterktes, zwaktes, potentieel, talenten en passies.

Externe realiteit: aan de hand van je reeds opgemaakte profiel zal je nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten ontdekken en analyseren.

Besluitvorming: je zal een efficiënte besluitvormingstechniek verwerven, rekening houdend met de meest geschikte opties en je eigen keuzecriteria. Nadien definieert je een realistisch en concreet actieplan.

Effectieve implementatie: gewapend met de nodige dosis zelfvertrouwen, motivatie en kennis ben je klaar om je actieplan meteen te implementeren. Indien nodig kunnen we ook tijd maken om je cv te verbeteren en je sollicitatiegesprek voor te bereiden, je motivatiebrief te schrijven, enz.

(Opgelet: cv opmaken, sollicitatiegesprek voorbereiden en motivatiebrief schrijven kunnen niet worden betaald met loopbaancheques en mogen dus geen deel uitmaken van loopbaanbegeleiding die met loopbaancheques betaald wordt.)

Waar?

1
verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.

Ook online.

Of bij jou op locatie als je niet mobiel bent.

Wanneer?

Maandag – vrijdag
8.00 – 21.00

Zaterdag
9.00 – 13.00

Hoeveel kost OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaanbegeleiding?

7 uur voor slechts € 80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN COACH

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Een van onze coaches in jouw regio neemt binnen de 24 uur contact met je op om te bespreken wat jouw huidige én gewenste situatie is, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.

Wie we zijn

Wij zijn een sociale onderneming volledig toegewijd aan onze missie: ‘Putting Talents and Passions to Work©‘ (Talenten en Passies aan het Werk zetten). Deze betrokkenheid begint binnen ons eigen team en resoneert door naar de individuen die we coachen en de organisaties waarmee we samenwerken.

Onze visie is een samenleving waarin iedere persoon werkt met gebruikmaking van hun talenten en passies, daarmee waarde toevoegend aan anderen terwijl ze genieten van een hoge mate van professioneel en persoonlijk welzijn.

Door het ontwerpen en implementeren van zeer effectieve op maat gemaakte coachingprogramma’s, slaan we de handen ineen met openbare instellingen, ondernemingen van verschillende groottes, ambassades en verenigingen. Ons doel is het bevorderen van een naadloze en wederzijds belonende sociaal-professionele integratie voor individuen, het aansteken van een kettingreactie die de positieve impact verspreidt naar hun families, gemeenschappen, werkgevers, collega’s, klanten en de samenleving in het algemeen.

6258
begeleide mensen
16
professionele coaches
3
verschillende talen
  • Gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds, de Vlaamse Overheid en de VDAB Brussel voor de realisatie van het project “Trabajo en Bélgica / Trabalho na Bélgica” (jobcoaching voor Brusselse werkzoekenden van Latijns-Amerikaanse afkomst)

  • Gecertificeerd loopbaancentrum gemandateerd door de Vlaamse Overheid

  • Dienstenaanbod in het kader van de kmo-portefeuille, gecertificeerd door de Belgian Quality Association

  • Partner van Actiris voor jobcoaching van werkzoekenden in Brussel (“AAZW” en “50+”)

Trends/Tendances

Trends/Tendances  Metro  VivaCité  RTBF  Classic21  Femmes d'Aujourd'hui