Gepersonaliseerde Loopbaancoaching
voor Ondernemers

Loopbaancheque_label-1024x306

7 uur voor slechts € 80!

Met de loopbaancheques van VDAB.

Onze beproefde methode laat je toe:
✓ je talenten in te zetten (zowel in je bedrijf als in je privéleven!)
✓ jouw rol in je bedrijf af te stemmen op je talenten en passies
✓ je omgeving enthousiast te maken met je passie en unieke waarden te bieden voor je klanten
✓ je bedrijf duurzaam te doen groeien

Waarom met OrientaEuro?

Loopbaanbegeleiding met OrientaEuro biedt jou deze unieke voordelen:

Gepersonaliseerd
Volledig individuele sessies met je persoonlijke coach, geen standaard vragenlijsten.
Beschikbaarheid
Ook na de werkuren, zelfs op zaterdag.
Concreet
Concreet actieplan op basis van je talenten en passies en kansen op de arbeidsmarkt.
Resultaatgericht
Bewezen resultaten: 99,07% (zeer) tevreden klanten.

Profiteer volop van je talenten en passies als ondernemer!

Het minder goede nieuws kennen we allemaal (en toch besluiten we nog een bedrijf op te starten): Een kwart van alle start-ups haalt het einde van het eerste boekjaar niet, en minder dan de helft blijft langer dan 4 jaar bestaan. Beginnende ondernemers zijn het minst goed af, maar je eigen bedrijf leiden, houdt sowieso altijd een risico in.

Het goede nieuws is dat de voornaamste redenen van falen bekend zijn, en te vermijden dankzij onze Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers. Op basis van je talenten, je passies en de marktvraag geven wij je ondernemerschap een boost.

Waarom Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers?

Een geweldig idee is een goede start, maar het is niet voldoende. Dit idee moet uiteindelijk worden gerealiseerd. Maar alleen met een sterk zelfbewustzijn (kennis van je sterktes, zwaktes, talenten, angsten, onzekerheden, middelen, mogelijkheden, doelen, waarden en prioriteiten), een duidelijke kennis van de wereld rondom je en door het nemen van goede beslissingen zal je erin slagen succesvol te worden als ondernemer en daar dan ook voldoening uit te halen.

Onze Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers schept duidelijkheid over deze drie pijlers (je passies, je talenten en de noden van je onderneming) en help je in je zoektocht naar een duurzame professionele situatie waarbij deze maximaal tot uiting komen.

De voornaamste focus ligt op de onderlinge samenhang van enerzijds je persoonlijke succes en voldoening en anderzijds dat van je onderneming. Het ene staat niet los van het andere en daarom wordt er bij de opmaak van de actieplannen op korte, middellange en lange termijn rekening gehouden met alle factoren die betrekking hebben op jou als persoon, op je privéleven en op je onderneming.

Belangrijk: dit is geen begeleidingsproces om je te helpen bij het opmaken van een ondernemingsplan. De doelstelling van dit proces is om je te helpen als individu en je onderneming te laten profiteren van je talenten en passies.

Hoe gaat OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers in zijn werk?

Je geniet van een duidelijk ontwikkelde en gestructureerde methodologie op basis van vier wekelijkse sessies van telkens twee uur. Tussen de sessies door maak je de nodige oefeningen waarbij je enerzijds zal moeten nadenken en anderzijds praktijkgericht zal werken.

Bij het begin van de eerste sessie maak je, samen met je begeleider, een stappenplan op voor het volledige begeleidingsproces met als doel het uiteindelijke resultaat te maximaliseren. Hiervoor doen we een beroep op de vier assen van je unieke situatie:

Zelfbewustzijn: je krijgt een duidelijk zicht op je waarden, prioriteiten, sterktes, zwaktes, potentieel, talenten en passies.

Externe realiteit: tijdens de opeenvolgende sessies ga je de beroepen, loopbaanpaden en opleidingen uit je eerder bepaalde profiel ontdekken en analyseren.

Besluitvorming: in de laatste fase van de sessies leer je effectieve besluitvormingstechnieken. Daarna zal je precies weten wat, waarom, wanneer en waar te studeren. Tijdens de zesde sessie ontvang je ook een schriftelijk verslag met een samenvatting van de belangrijkste punten om later op terug te kunnen vallen.

Effectieve implementatie: gewapend met de nodige dosis zelfvertrouwen, motivatie en kennis kan je nu je keuze maken. Mochten er zich later nieuwe uitdagingen en kansen voordoen, dan blijft je coach en het team van OrientaEuro voor je beschikbaar.

Waar?

1
verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.

Ook via Skype.

Of bij jou op locatie als je niet mobiel bent.

Wanneer?

Maandag – vrijdag
8.00 – 21.00

Zaterdag
9.00 – 13.00

Hoeveel kost OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers?

7 uur voor slechts € 80!

Met de loopbaancheques van VDAB

MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN COACH

(of praat nu meteen met onze coach-coördinator: 09/298.01.99)

Vul vrijblijvend jouw gegevens in. Een van onze coaches in jouw regio neemt binnen de 24 uur contact met je op om te bespreken wat jouw huidige én gewenste situatie is, en hoe coaching jou zal helpen om jouw situatie te veranderen.

Wie we zijn

OrientaEuro werkt sinds 2011 samen met openbare instellingen, verenigingen en ondernemingen om werkzoekenden, niet-actieven en werknemers te sensibiliseren, te activeren en te begeleiden op een persoonlijke manier naar een duurzame professionele toekomst.

0
Begeleide klanten per jaar
0
Coaches
0
Verschillende talen
  • Gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds, de Vlaamse Overheid en de VDAB Brussel voor de realisatie van het project “Trabajo en Bélgica / Trabalho na Bélgica” (jobcoaching voor Brusselse werkzoekenden van Latijns-Amerikaanse afkomst)

  • Gecertificeerd loopbaancentrum gemandateerd door de Vlaamse Overheid

  • Dienstenaanbod in het kader van de kmo-portefeuille, gecertificeerd door de Belgian Quality Association

  • Partner van Actiris voor jobcoaching van werkzoekenden in Brussel (“AAZW” en “50+”)

Trends/Tendances

Trends/Tendances  Metro  VivaCité  RTBF  Classic21  Femmes d'Aujourd'hui