Hoe deze stage eruit ziet:
Vanaf het begin zal je een goed begrip verwerven van onze diensten en zullen er duidelijke richtlijnen, doelen en prioriteiten gesteld worden. De soorten taken zijn zeer gevarieerd, interessant en in de meeste gevallen met ruimte voor jouw voorstellen. Je zal je niet snel vervelen tijdens deze stage! (Tenzij natuurlijk grafisch ontwerp je passie niet is, maar dan zou je misschien beter niet solliciteren…)
 

Belangrijkste taken: [list style=’regular’] [list_item]Opstellen van visuele communicatie strategieën en campagnes[/list_item] [list_item]Grafisch ontwerp van online en e-mail marketing campagnes, communicaties, berichten op de blog, webinhoud, sociale media, flyers, brochures, etc. [/list_item] [list_item]Creëren van digitale, grafische en/of multimedia communicaties[/list_item] [list_item]Beheren van de website design[/list_item] [list_item]Beheren van sociale media updates van de respectievelijke campagnes[/list_item] [/list]

Basiskwalificaties: [list style=’regular’] [list_item]Passie voor grafisch ontwerp[/list_item] [list_item]Student in een bachelor of master gelinkt aan grafisch ontwerp[/list_item] [list_item]Creatief en capabel om noden, verlangens en wensen in een effectief visueel communicatieproduct te vertalen[/list_item] [list_item]Aandacht voor detail[/list_item] [list_item]Gevoel van verantwoordelijkheid[/list_item] [list_item]Basis of gemiddeld niveau in Engels[/list_item] [list_item]Beheersen van software en technieken van grafisch ontwerp[/list_item] [/list]

 

Hoe te solliciteren:
Stuur een e-mail met je CV en je motivatiebrief naar internships@www.orientaeuro.be. Vermeld duidelijk voor welke specifieke stage je solliciteert, wanneer je zou kunnen beginnen en voor hoe lang je zou kunnen.
 

Wat nadien te verwachten:
Binnen de twee weken van ontvangst van CV en motivatiebrief zullen we antwoorden. Als je aan het gezochte profiel en de voorwaarden voldoet zenden we je een korte taak om je werkstijl te evalueren. Als je daarin slaagt zal je uitgenodigd worden voor een interview (ofwel in levende lijve, ofwel via Skype). Als beide partijen overeenkomen dat het voor beiden voordelig zou zijn tekenen we het contract en beginnen we eraan!