[parallax id=”112″][banner title=’Maak de juiste studiekeuze en geef de carrière van je dromen een vliegende start!’] Geen idee wat te doen na de middelbare school?
Onzeker over één of meerdere carrières die je in gedachten hebt?
Ben je al aan een studie begonnen, maar blijkt het niets voor jou te zijn?
Dan hebben wij de oplossing voor jou: Studiekeuzebegeleiding.
[/banner][/parallax]
[headline style=’3′]
Volgens ons is professioneel succes niet afhankelijk van externe factoren, maar van jouw welbevinden. Daarom beschrijven wij het liever als de perfecte match tussen je talenten, je passies en de kans om iets voor anderen te betekenen.

Dankzij onze Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding bereik je dat meteen: samen bekijken we de jobs en studies die jou de kans zullen geven om je talenten en passies te verzilveren

[/headline] [headline style=’3′]De drie stappen van onze Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding die de carrière van je dromen een vliegende start zullen geven, zijn:[/headline] [parallax id=”34″][features cat=’career guidance steps nl’][/parallax]

Geef de carrière van je dromen nu een vliegende start!
 
Onmiddellijk antwoord.
Volledig vrijblijvend.
Discretie verzekerd.

[line style=’solid’ height=’4′ color=’#8fc2ea’ top=’30’ bottom=’0′] [parallax id=”101″]

Enkele van onze succesverhalen:

Ik was de weg volledig kwijt, maar de coaching hielp me. Ik leerde mezelf beter kennen, kwam erachter wat ik wil doen en in welke studierichting ik uit wilde gaan.

Sarah

Het is heel normaal om twijfels te hebben en je verloren te voelen wanneer je een studiekeuze maakt. De studiekeuzebegeleiding helpt je hier echt bij en vergroot je zelfvertrouwen. Ik zou het dus aan iedereen aanraden.

Sophie

Ze heeft de nodige methodes aangeleerd gekregen om beslissingen te maken, om te begrijpen wie ze is, wie ze kán zijn en wie ze wil zijn.

Sara (moeder)

Ik had er geen enkel idee van wat te gaan studeren, maar dankzij de Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding heb ik dan uiteindelijk toch de geknipte carrière gevonden. Ik voelde me werkelijk begrepen door de coach en heb echt van het proces genoten.

Axel

Ik wilde met zekerheid weten of geneeskunde wel de juiste keuze voor me was en heb uiteindelijk een andere studierichting gekozen die me beter ligt.

Aldana

Ik was al eens aan een studie begonnen, maar heb die opgegeven omdat ze me niet lag. Dank zij de Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding heb ik mezelf niet enkel kunnen heroriënteren, maar heb ik ook aspecten van mezelf leren kennen die ik voordien negeerde.

Matias

Wat ik heel goed vond aan de Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding van OrientaEuro is dat ze zelf haar criteria koos en dat ze weet waarom ze deze keuze heeft gemaakt. Dat is heel belangrijk. We moeten onze kinderen verantwoordelijkheidsgevoel geven: “Wij kunnen geen keuze maken voor jou, maar we zullen je helpen om er te geraken.”

Laurent (vader)

Ik vond mijn zelfvertrouwen terug. Ik herwon mijn geloof. Ik voel me zelfzekerder en meer op mijn gemak.

Fernando

Ik beveel de Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding aan omdat het je in staat stelt om te ontdekken wat je passies zijn en hoe jouw persoonlijk profiel eruit ziet. Je realiseert je dingen waar je nooit eerder aan had gedacht.

Pablo

 
 

[/parallax] [line style=’solid’ height=’4′ color=’#8fc2ea’ top=’0′ bottom=’20’]

[headline style=’3′]Hoe gaat de Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding juist in zijn werk?

Al vanaf het begin werk je op individuele basis samen met een van onze coaches. Gedurende 6 weken woon je wekelijks een sessie bij die één uur duurt. Tussen twee sessies in zal je thuis ook enkele opdrachten uit moeten voeren als “huiswerk”. Dit zal per week 3 tot 4 uur van je tijd in beslag nemen en dit dus over een periode van 6 weken. Dit traject kan ook versneld worden, mocht je dit willen.

OrientaEuro’s systematische aanpak is gebaseerd op 4 pijlers:

Zelfbewustzijn: het eerste deel is gericht op het duidelijk identificeren van jouw profiel. Aan de hand van verschillende oefeningen, studiekeuzetesten, vragen en andere technieken leer je jezelf beter kennen. Je wordt je bewust van wat je motiveert, wat je verlangt, je prioriteiten, behoeftes, potentieel, talenten, sterkte en zwaktes en vaardigheden.

Externe realiteit: tijdens de opeenvolgende sessies ga je de beroepen, loopbaanpaden en opleidingen uit je eerder bepaalde profiel ontdekken en analyseren.

Besluitvorming: in de laatste fase van de sessies leer je effectieve besluitvormingstechnieken. Daarna zal je precies weten wat, waarom, wanneer en waar te studeren. Tijdens de zesde sessie ontvang je ook een schriftelijk verslag met een samenvatting van de belangrijkste punten om later op terug te kunnen vallen.

Effectieve implementatie: gewapend met de nodige dosis zelfvertrouwen, motivatie en kennis kan je nu je keuze maken. Mochten er zich later nieuwe uitdagingen en kansen voordoen, dan blijft je coach en het team van OrientaEuro voor je beschikbaar.

[/headline] [headline style=’3′]Waar en wanneer?[/headline]
[headline style=’3′]OrientaEuro’s Gepersonaliseerde Studiekeuzebegeleiding is mogelijk op meer dan 100 verschillende locaties in onder meer West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.[/headline] [headline style=’3′]Wij bieden ook de mogelijkheid aan om sessies te volgen via Skype.

De sessies vinden plaats van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur en 21.00 uur, op zaterdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur.
[/headline]


[headline style=’3′] Meer op Studiekeuzebegeleiding – Veelgestelde Vragen (FAQ’s)
[/headline]

Neem een stap vooruit!
 
Onmiddellijk antwoord.
Volledig vrijblijvend.
Discretie verzekerd.

 

[content id=2125]